top of page
Navigeren in Woods

LIFE COACHING

Een life coach kan je helpen wanneer je ergens vastloopt.  In de loop van je leven heb je soms het gevoel dat je slecht in je vel zit.  Je voelt je niet gelukkig.  Je wil er iets aan doen maar je weet niet hoe.

- zo kan het niet langer

- is dit het nu?

- ik wil iets doen aan mijn work/life balance

- ik ervaar teveel stress

- was ik maar minder perfectionist

- ik heb een laag zelfvertrouwen

- wat denken anderen wel van mij

- dat ga ik nooit kunnen,

-...

Als life coach help ik je mee om jouw belemmeringen weg te nemen, jezelf te ontplooien, jou te motiveren om tot actie over te gaan en gelukkiger te worden.  

Naast Kinder en jongerencoach ben ik ook gecertifieerd lifecoach.  

Life Coaching: Over
Crossing the River

OVER

Een life coach houdt je een spiegel voor, laat je anders kijken naar de zaken die jou belemmeren.  Een life coach leert je jezelf ontplooien, talenten ontdekken, positief in het leven staan, doelen stellen en je motiveren om deze te bereiken. 

Als life coach vertrek ik ook vanuit je talenten en zoeken we samen naar wat jou energie geeft zodat je voldoende veerkracht kunt opbouwen en terug voldoende sterk staat in het leven.  

Life coaching is geen therapie maar een vorm van professionele begeleiding om jou stap voor stap te helpen om jouw problemen aan te pakken die je ervaart in je leven, werk, vriendenkring, met je gezin of alleen.  Of om nieuwe mogelijkheden te exploreren waar je zelf niet eens aan dacht.  

Life Coaching: Over
bottom of page